Vacature meeloopstage

Meeloopstage marketing/communicatie - optimaliseren van de customer journey

Wil je bijdragen aan een duurzamere wereld? En geloof je dat verandering het beste bereikt kan worden door positieve ervaringen? 

Ben jij iemand die nieuwsgierig is, graag de handen uit de mouwen steekt en concrete resultaten wil bereiken bij een impact start-up? Dan is dit jouw ideale meewerkstageplek!

Over Spriet

Wij geloven dat verwondering voor de natuur een fundamentele stap is naar een duurzamere wereld. 
We weten dat veel ouders het belangrijk vinden dat hun kinderen meer leren over de natuur, maar hoe en wanneer, dat is de vraag. Dus ons doel is om het voor ouders zo makkelijk mogelijk te maken om de wonderlijke natuur met hun kinderen te beleven.
We delen inspiratie, tips, overzichten. Maar vooral leveren we complete natuuractiviteiten via de brievenbuspost, waarmee kinderen in Nederland en Vlaanderen de natuur op een speelse manier kunnen ervaren.
Nadat het idee van Spriet de finale van The Hague Innovators Challenge van ImpactCity bereikte in 2020, zijn we april 2020 van start gegaan met onze diensten. Ondertussen hebben we al meer dan 3.300 natuuractiviteiten mogen versturen.

Zo gaan we samenwerken/ je opdracht

We zoeken jou om onze customer journey verder te verbeteren!
We krijgen veel bezoekers op onze website en het aantal volgers op social media groeit elke maand. Hoe kunnen we ouders nóg beter helpen in hun behoefte om hun kinderen meer te verbinden met de natuur? Waar zoeken ze naar, waar worstelen ze mee. 
Bij het analyseren van deze klantreis neem je uiteraard ook de informatie op de website en (social) media uitingen onder de loep. Welke verbeteringen zie je?
Hiermee krijg jij de kans om blijvend onze organisatiekracht te verbeteren en te versterken. Zo draag je fundamenteel bij aan ons doel dat nog meer ouders met hun kinderen de natuur zullen gaan beleven. 

Ben jij degene die ons gaat versterken?

 • Je wilt bijdragen aan een duurzamere wereld;
 • Je hebt een hart voor de natuur/ onze planeet en je hebt affiniteit met onze doelgroep van jonge kinderen (3-12 jaar) en hun ouders;
 • Je bent een Bachelor of Masterstudent met affiniteit voor marketing, communicatie en/of business development;
 • Je bent nieuwsgierig, ondernemend, en je voelt je eigenaar van je opdracht;
 • Je Nederlands is uitstekend
 • We zijn extra blij als je woont in de omgeving van Den Haag, want dan kunnen we makkelijker fysiek afspreken (coronaproof) en kan je ook ons logistieke proces meemaken
 • Je bent 4-5 dagen per week beschikbaar voor een periode van 3-6 maanden (in overleg langer of korter, zomerstage behoort ook tot de mogelijkheden)

Wat wij jou bieden

 • Een omgeving waarin je impact maakt, de mogelijkheid om families te verblijden met meer natuur in hun leven
 • De mogelijkheid om je ideeën meteen in de praktijk te testen. Je weet aan het einde van je stageperiode exact wat je hebt bijgedragen!
 • Vanwege de dynamiek van een start-up, de kans om het maximale uit jezelf en je stage te halen. 
 • Direct en intensief samenwerken met Willemien, founder van Spriet
 • Samenwerken met de (zelfstandige) partners van Spriet
 • Je werkt vanuit huis, maar we zorgen ervoor dat we elkaar regelmatig zien (fysiek en digitaal)
 • Een stagevergoeding van EUR 300,- per maand

Word je hier enthousiast van?

Stuur je sollicitatiebrief (max 1A4) en CV voor 21 mei 2021 naar Willemien van Musschenbroek Greve willemien@hispriet.com. 

Zien we een potentiële match? Dan zullen de gesprekken (online of fysiek) plaatsvinden op 25 of 27 mei 2021.