Gastblog: op pad met de kleintjes? Huur je kinderwagen, draagzak of loopfiets!

Gastblog: op pad met de kleintjes? Huur je kinderwagen, draagzak of loopfiets!

De lente is eindelijk hier en dat betekent dat het tijd is om er samen met het gezin op uit te gaan en te genieten van het mooie weer. Het vinden van de juiste producten voor on the go kan best een zoektocht zijn en voor je het weet zijn je kids er alweer uitgegroeid. Daarom biedt Tiny Library een handige verhuurservice aan voor al jouw benodigdheden, zodat jij zorgeloos kunt genieten van quality time met je kleintjes. Of je nu een kinderwagen, buggy, co-sleeper of draagzak nodig hebt, ze hebben het allemaal. Je huurt het via een flexibel abonnement en als je kleintje er is uitgegroeid, stuur je het gemakkelijk terug. Lees verder om te ontdekken hoe Tiny Library jouw lente-uitjes nog leuker kan maken.

Makkelijk en flexibel

Bij Tiny Library staat flexibiliteit en gemak voorop. Of je nu tijdelijk een co-sleeper nodig hebt voor de kleinste of een kinderwagen waar je twee kindjes in kunt vervoeren, ze hebben het allemaal. Bestellen gaat gemakkelijk online, net zoals een gewone webshop. En wanneer je kindje eruit is gegroeid, kun je het gratis retourneren. Geen gedoe met opslag of doorverkoop van gebruikte producten dus! 

Beter voor de wereld

Daarnaast gelooft Tiny Library in een duurzame aanpak. Door producten te repareren en te refurbishen, streven ze ernaar om afval te verminderen en bij te dragen aan een schonere en groenere planeet voor onze kinderen.


De beste producten tegen een lage prijs

Bij Tiny Library vind je hoogwaardige producten van premium merken zoals Bugaboo, Joolz en Stokke tegen een betaalbaar maandbedrag. Zo heb je altijd toegang tot de beste producten zonder dat het een aanslag is op je portemonnee. En wanneer je een product huurt, kun je erop vertrouwen dat het voldoet aan strenge kwaliteitsnormen.

Geniet van quality time in de natuur met Spriet

Naast de juiste uitrusting is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je kleintje zich kan vermaken tijdens jullie uitstapjes. Dat is waar Spriet in beeld komt. Spriet verkoopt natuurboxen voor kinderen die hen helpen om op een leuke en educatieve manier de natuur te ontdekken. Onderzoek wijst namelijk uit dat kinderen die meer buiten zijn, zich beter voelen. En we weten allemaal: een blij kind is een blije ouder! 

Maak herinneringen die een leven lang meegaan

Of je nu in een bosrijke omgeving woont of midden in de stad, het maakt allemaal niet uit. Met Tiny Library en Spriet aan je zijde, ben je klaar om samen met je gezin onvergetelijke herinneringen te maken. Dus waar wacht je nog op? Pak je spullen en ga op avontuur met Tiny Library en Spriet!

Probeer het zelf

Wil jij de service van Tiny Library uitproberen? Met de code TINYSPRIET25 krijg je 25% korting op de eerste maand*. *Korting geldig vanaf 3 maanden huur. Niet geldig op koopproducten.

 

Over de gastblogger

Bij Tiny Library kun je alles huren wat je nodig hebt voor je kindje in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. Door te huren gaan de meeste spullen nu zo’n 6-10 kindjes mee. Hierdoor hoeven er dus minder babyproducten geproduceerd te worden en raken grondstoffen minder snel uitgeput, verlagen we de CO² uitstoot door productie en transport en verminderen we waterverbruik.  

Door jouw baby en kinderspullen te huren draag je dus bij aan een betere toekomst voor de wereld en jouw kindje. 


Hinterlassen Sie einen Kommentar