Abonnement

Jazeker! We schrijven het op het kaartje van je laatste box en je krijgt ook een mailtje van ons.

Kinderen

Bij alle activiteiten geven we de adviesleeftijd aan. Zie dit vooral als een advies, want jij kent je eigen kind het beste! Over het algemeen zeggen we dat de ideale leeftijd tussen 3 en 12 jaar is. 

De Speurneuzen kaarten (natuurbingo) zijn sowieso geschikt. De box en andere activiteiten hangt er vanaf: Stopt jouw kind nog van alles in de mond? Dan raden we je aan nog even met deze activiteiten te wachten.
Maar onder onze tips vind je ook genoeg andere ideeën om samen de natuur te beleven.

Wil je even overleggen? Stuur ons dan even een berichtje, we denken graag mee! Dat kan via de chat (rechtsonder), via de mail info@hispriet.com, of via een bericht op sociale media (bijvoorbeeld Instagram). We reageren snel!

Persoonlijk

Voor het inpakken van de boxen werken we samen met Den Haag Werkt. Zij helpen inwoners die al lang geen werk meer hebben aan een baan, omdat iedereen een kans op werk verdient.

Het laatste stuk inpakken doen we op ons kantoor.

Ja natuurlijk! Bij het afrekenen vind je een opmerkingenveld waar je je tekst in kan typen. Heb je dit gemist? Geen nood! Typ het via de chat of mail naar info@hispriet.com, dan zorgen we dat het in orde komt.

Levertijd

Wij leveren je bestelling uiterlijk de volgende dag bij een PostNL punt.
Meestal ontvang je het 2-3 werkdagen later in je brievenbus. Helaas hebben wij geen controle over de processen van PostNL en we kunnen hier ook geen garanties over geven. 

Bij verzending krijg je altijd een track & trace in je mail. Wil je checken hoe het met je bestelling staat of is het al heel lang onderweg? Stuur ons dan een bericht via de chat of info@hispriet.com

Wil je afstemmen of je natuuractiviteiten voor een bepaalde datum binnen zijn, bijvoorbeeld vanwege een verjaardag?
Stuur ons dan een bericht via de chat of mail info@hispriet.com, dan kunnen we een nauwkeurigere inschatting maken op basis van de huidige drukte.

Wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat meer natuur er o.a. voor zorgt dat kinderen gezonder zijn, zich beter kunnen concentreren, creatiever zijn en beter kunnen slapen. Een overzicht van wetenschappelijke onderzoeken vind je hier.

Onderzoek toont aan dat als je als kind mooie natuurervaringen hebt gehad, je je meer verbonden voelt met de natuur. Dit zorgt ervoor dat je ook op latere leeftijd duurzamere keuzes maakt. Een overzicht van wetenschappelijke onderzoeken vind je hier.

Duurzaamheid

We willen dat onze producten zo duurzaam mogelijk tot stand komen. We werken graag samen met leveranciers die dat ook willen. Dus we kopen onze producten zoveel mogelijk lokaal in, daarnaast hebben we een voorkeur voor gerecyclede of biologische producten. Zo is ons drukwerk altijd op 100% gerecycled papier. Bij de verschillende producten kan je meer lezen over de exacte ingrediënten. Ben je op zoek naar meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@hispriet.com.

Nieuwe ideeën en activiteiten

Jazeker! We barsten van de ideeën en inspiratie voor nog meer wonderlijke natuuractiviteiten. Daar werken we achter de schermen aan. Zodra we hier meer over kunnen delen, zullen we dat natuurlijk meteen doen.

Heb je een leuk idee wat bij ons kan passen, of wil je samenwerken? We zijn benieuwd! Stuur ons dan een mail via info@hispriet.com of een DM via social media. We zullen er zo snel mogelijk op reageren!

Cadeaukaarten

Superleuk dat je je cadeaukaart bij ons gaat besteden! We accepteren Ohmygood en de VVVbon.
Heb je een andere kaart? Laat het ons weten, we voegen het graag toe aan de mogelijkheden. Stuur even een mailtje aan info@Hispriet.com of via de chat rechtsonder, dan regelen we het voor je.