Reviews van Spriet

Lees hier alle reviews van Spriet. Laat je ook je eigen review achter? Dan deel je je ervaring met ons en anderen.

Based on 63 reviews
95%
(60)
5%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
Magische zon box
Carolien Baudoin
leren over de zon

We keken door de ogen van een insect naar de bloemen. Met een echt zonne-oog! Meek wilde hem niet meer af en hij moest zelfs naast zijn bed liggen 's nachts. We leerden over de zon, het opzoeken van de schaduw, het smeren met zonnebrand. We zagen lieveheersbeestjes, een libel, vlinders, en allerlei soorten bloemen. De krekels hebben we alleen gehoord! Weer een prachtige doos!

Dat wordt nog veel plezier met het zonne-oog :) Dank voor de leuke review!

Super service

Ik wilde de late lente box cadeau geven, ik had te laat besteld waardoor de box te niet op tijd bij mij bezorgd zou worden. Gemaild of het direct naar de ontvangster gestuurd kon worden. Mijn bericht was in de spam terecht gekomen en ik kreeg een appje en alles werd geregeld dat het direct doorgestuurd werd en ook nog feestelijk ingepakt. Nogmaals heel erg bedankt daarvoor. De box zelf ziet er zeer aantrekkelijk uit om gelijk mee aan de slag te gaan. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dank je voor je review en wij zijn ook heel blij dat het gelukt is!

C
Late lente Spriet-box
Carolien Baudoin
nieuwe bijen vriendjes

Onze jongste van 4 jaar zette zelf het bijenhotel in elkaar, zo knap, en enorm geconcentreerd was hij bezig. Hij was wel even bang dat de bijen hem zouden lastig vallen, maar al gauw kwam hij er achter dat bijen zijn vriendjes zijn. Zo leuk en leerzaam! Hij ging in de doos meteen op zoek naar de kleurplaat-kaart, hij weet inmiddels wat hij kan verwachten van een Spriet box! We hebben een vensterbank vol met bakjes, waar alle zaadjes ontkiemen en we iedere dag even kijken wat er gegroeid is.

Heel leuk om te lezen dat er een nieuwe bijenvriend is!

A
Vroege lente Spriet-box
Alette
lekker de modder in!

Jaaaa wat hebben we veel plezier beleefd aan de Lentebox! Het speuren met de zoekkaarten was voor de kinderen (13, 12, 10, 9 & 8) natuurlijk een eitje, maar toch deden ze enthousiast mee. De bloemenbommen zijn met zeer veel enthousiasme gemaakt en verspreid! Dat het materiaal in de box er zo mooi uit ziet en makkelijk te gebruiken is, verhoogde ons plezier. Je ziet dat er veel tijd & energie ingestopt is door het team van Spriet.
De box is een enorme aanrader, zéker voor kinderen onder de 10 jaar.

Heel leuk om te lezen, dankjewel!

We hebben er een speurneus bij!

Met het boekje op zak het bos in om samen te speuren is iedere keer feest. Er wordt van alles nagetekend en gedroogd om er in te plakken. Naast de weetjes komen er door al dit speuren nog veel meer vragen over de natuur die we samen opzoeken. Wat zal dit boek aan het einde van het jaar een mooi naslag werk vol herinneringen zijn. We ❤️ Spriet!

Geweldig! Dankjewel heel leuk om te horen we zijn benieuwd hoe het er na 4 seizoenen uit ziet!

A
Late winter Spriet-box
Alix
Zoooo super leuk avontuur met de natuur

De box is een enorme hit! We speuren wat af in het bos, maar zelfs langs het fietspad wordt nu iedere paardenbloem aangewezen. Het volgen van de groei van de erwt-scheuten en deze vervolgens afknippen voor op de boterham of in de soep geeft hier dagelijks veel plezier. We ❤️ Spriet!

Dankjewel dit is zo leuk om te horen!!

C
Vroege lente Spriet-box
Carolien Baudoin
lekker vieze handjes

We hadden veel lol met het kneden van de bloembommetjes samen, heerlijk vieze handjes kregen we er van! Samen alle zakjes open maken en alles door elkaar mengen was ook al een fijn karwei. Meek kijkt iedere dag hoe ver alles al uitgegroeid is en wil heel graag weten welke kleuren bloemen er tevoorschijn gaan komen.

Dankjewel! Ja dat kliederen is heerlijk. Je kan een zaadbom in een potje binnen stoppen, dan zie je al sneller wat er allemaal tevoorschijn komt

Vroege Lente Box

Ontzettend leuke box, onze twee jongens van 4 en bijna 6 jaar genieten van alle activiteiten. En wachten in spanning tot hun tuinkers goed gegroeid is om te eten!

Dankjewel!! Veel plezier met de oogst :)

F
Late winter Spriet-box
Familie Nicia
Met je NEUS in de natuur!

Wat een geweldige boxen van SPRIET die onze kinderen direct helemaal prikkelde om er direct iets mee te doen. Zo trots op het door hen “gemaakte winkeltje” voor de vogeltjes, km nest materiaal uit te halen. De erwtenplantjes die op de vensterbank voor het raam (en twee losse potjes in de klas) groeien. HELEMAAL leuk! De kindjes kunnen niet wachten op de volgende box, direct besteld! Ik, als mama, ben net zo fan als de kindjes. Dikke aanrader! Leuk & leerzaam! En lekker ontprikkelen in de natuur. Ook mega leuk als cadeautje of voor bij opa en oma. En hoe leuk zijn de duurzame traktaties :-)

Dank!!! Dit vinden wij geweldig om te horen!!

Top cadeau voor mijn kleinkind

Mijn kleinkind van 4 deze box gegeven en hij vond het gelijk heel erg leuk...we moeten nog samen op pad maar dat wordt zeker erg leuk..

Dankjewel en heel leuk om te horen! Veel plezier samen!

C
Late winter Spriet-box
Carolien Baudoin
leuk en leerzaam

Samen met mijn zoontje van 4 aan de slag gegaan. Tof om te zien hoe hij echt ging zoeken naar bruikbare spullen voor de vogelnestjes en hoe zorgvuldig hij het houten bolletje daarna ging vullen!

Dankjewel en dat vinden wij heel leuk om te horen!!

Leuk alternatief voor uitdeelcadeau

Ik was op zoek naar een duurzamer uitdeelcadeau voor na kinderfeestje, en dat heb ik gevonden bij Spriet. Snel geleverd, persoonlijke service en mooi verpakt. Super.

Dankjewel! Veel plezier met het kweken én high fiven met de bewegende planten :)

Originele traktatie!

Voor de eerste verjaardag van ons zoontje deze natuurtraktatie gegeven en ontzettend leuke reacties gekregen van ouders op de opvang. Echt een origineel cadeautje, weer eens wat anders dan de zoveelste bellenblaas en zak koekjes ;-) Blij ook met de snelle service en persoonlijke touch.

Y
Late herfst Spriet-box
Yvette
Hele leuke herfstbox

Eerste keer dat we de Spriet box bestelde en meteen een groot succes bij mijn kinderen (5&3). Vooral het kliederen bij het maken van de vetbollen was populair

Geweldig kado en superleuke activiteit!

Wat een feestje deze poepbox! Mijn kinderen van 5 en 7 begonnen meteen konijnenkeutels te maken :-)
Daarna lekker buiten poep zoeken!

M
Late herfst Spriet-box
Mirella Boogaard
Leuk!!

Hartstikke leuke box … kleinkinderen waren heel blij , mooi ingepakt !

Dankje Mirella wat leuk om te lezen dat de box enthousiast is ontvangen door je kleinkinderen!

A
Speurneuzen seizoenenboek
A.A. de Vogel-Mollinger

Neefjes heel blij met speurneuzen boek. Ze kunnen zich ieder seizoen verdiepen in de natuur!

C
Vroege winter Spriet-box
Carolien Baudoin
Echt heel leuk om samen te doen!

Onze eerste box was de Vroege Winterbox, wat een mooi doosje kwam er op de post! Erg leuk om samen te doen met onze zoontjes van 7 en 4. Samen de zwarte steentjes in een schaal scheppen en iedere dag even kijken of er al wat groeit. Naar buiten om materialen te zoeken om onze sneeuw potjes te versieren en te speuren naar wat er nu allemaal te vinden is in de natuur. We gaan zeker nog eens een box aanschaffen, en ook cadeau geven. Helemaal enthousiast!

Heel erg leuk

Een super leuk alternatief op de gangbare traktaties. Wel ook mini-pepernoten in het zakje gedaan, voor de lekkere trek. De zaadjes zitten los in het zakje, waardoor er ook wat in de omdoos lag. Hopelijk komen er wel zaadjes met de kids mee naar huis als ze de pepernoten eruit halen. Juf vond het ook een erg fijne traktatie

Dankjewel voor je mooie review. Goed idee om er mini-pepernoten bij te doen! Veel plezier met het kweken van de plantjes.

M
Vroege herfst Spriet-box
Marjolein Buss
Super leuke eerste ervaring! Zeker nog een keer een box

De vroege herfstbox was onze eerste box, en vond de variatie van de activiteiten erg leuk. Lekker buiten op pad, en op ander moment ook lekker rustig kleien en de gevonden herfst bladeren/ kastanjes hierbij gebruiken. Zo kun je de box op verschillende momenten tevoorschijn toveren. Mooi verpakt, handige uitleg met filmpje en leuke inspiratie (voor 't kleien bijv). De kop is eraf, dus denk dat mijn zoontjes (4 en 5 jaar) bij de volgende box met enthousiasme naar de brievenbus rennen.

L
Late herfst Spriet-box
L.v.d.K.
Altijd weer een verrassing!

Het is altijd weer een verrassing wat er in de box zit om te knutselen. Sowieso is het al leuk als de postbode iets voor je meebrengt!
Er zit een duidelijke uitleg bij en er is veel variatie in de opdrachten.

Een prachtig cadeau

De jarige was heel blij met dit leuke en toepasselijk cadeau en de ouders ook. Een echte aanrader.

R
Vroege herfst Spriet-box
Renée van Nass
Leuk en leerzaam

Leuke gevarieerde box die zorgt voor leerzaam en gezellig gezinsvermaak!

J
Vroege herfst Spriet-box
J.
Leuke en leerzame box !

Leuke en leerzame box voor jonge kinderen, tevens voorzien van een mooie presentatie !

O
Vroege herfst Spriet-box
Otteline Hertoghs-Smit
leuke en leerzame natuur activiteiten om samen te doen!

De Spriet pakketjes zijn telkens een feestje om uit te pakken en duidelijk met veel liefde en zorg gemaakt.
Onze twee oudsten (4,5 en 6,5) vinden het heel leuk om deze activeiten samen te doen, binnen en buiten.
De natuurbingo maakt een wandeling buiten meteen interessanter, iedereen hoort en ziet ineens veel meer dan anders.
En als bonus leren zij, en wij er ook wat van. Leuk als cadeautje!