Spriet & Charly Cares: de ultieme ouder-hack

Spriet & Charly Cares: de ultieme ouder-hack

Bij Spriet houden we van samenwerkingen die het leven van ouders een stuk makkelijker maken. Daarom zijn we super enthousiast om onze krachten te bundelen met Charly Cares, hét oppasplatform van Nederland!

Charly Cares heeft een fantastische app waarmee ouders en oppassers elkaar makkelijk kunnen vinden. Of je nu last-minute een oppas nodig hebt voor een avondje uit of een vaste oppas voor meerdere dagen per week, met Charly Cares zit je altijd goed. En het beste nieuws? Deze service is beschikbaar in heel Nederland!

De missie van Charly Cares past perfect bij waar wij bij Spriet voor staan. Wij helpen ouders en kinderen om meer van de natuur te genieten, wat zorgt voor blije kids, ontspanning voor ouders en onvergetelijke momenten samen. Onze doelgroep bestaat uit drukke ouders, die soms twijfelen over hun natuurkennis maar wel op zoek zijn naar gemak en inspiratie.

Een ideale combinatie voor ouders die een beetje extra hulp kunnen gebruiken bij de balans tussen werk en privéleven.

We zijn super enthousiast over onze samenwerking met Charly Cares. Terwijl wij jullie inspireren met de natuurboxen om lekker naar buiten te gaan en mooie momenten te beleven met je kinderen, zorgt Charly Cares ervoor dat er altijd een betrouwbare oppas klaarstaat.

Speciale aanbieding voor Spriet-Ouders!
Om onze samenwerking te vieren, bieden we een exclusieve kortingscode aan! Gebruik de code Spriet2024 voor €10 tegoed bij je eerste boeking op Charly Cares (alleen voor nieuwe ouders bij Charly Cares). Download de app en ontdek hoe makkelijk het is om een betrouwbare oppas te vinden.


Hinterlassen Sie einen Kommentar