Beleef de Late Lente

Met deze late lente box beleef je de levendige lente. Je vindt hierin alles om met je kind op natuurbingo te gaan, zelf basilicum te kweken (alvast wat zomer op je bord), een bijenhotel te maken én de hommel wat kleur te geven. Ook delen we tips en inspiratie voor nóg meer natuur. We maken het je zo makkelijk mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de box te openen en te starten. Stap uit de drukte van het dagelijkse leven en ga voor avontuur met je kind!

Spriet box natuur ontspanning met kind

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ouders geven ons een 9.9!

"Leuke en leerzame natuur activiteiten om samen te doen! De Spriet pakketjes zijn telkens een feestje om uit te pakken en duidelijk met veel liefde en zorg gemaakt. De natuurbingo maakt een wandeling buiten meteen interessanter, iedereen hoort en ziet ineens veel meer dan anders. En als bonus leren zij, en wij er ook wat van."

"Een cadeautje in de brievenbus! Leuke activiteiten, die uitnodigen om er meteen mee aan de slag te gaan. Goed uitgelegd. Alle materiaal zit in de box. Mijn dochters gaan telkens enthousiast aan de slag. Ik vind het heel fijn om ze op deze manier de seizoenen en de natuur in de nabije omgeving te laten beleven. Een aanrader!"

"Wat een geweldige box! Alles is tot in de puntjes verzorgd. Zo wordt het als ouder wel heel makkelijk om de natuur met je kinderen te beleven. Het uitpakken voelt voor mijn zoontje elke keer als een kadootje, en in de weken er na is hij nog steeds zelf bezig met het speuren naar de planten en dieren van dit seizoen. Deze houden we er in (en we gaan het als kadootje voor kinderfeestjes gebruiken!)."

Dieser Bereich hat zur Zeit keinen Inhalt. Füge diesem Bereich über die Seitenleiste Inhalte hinzu.

Speel, Leer, Verwonder!

Meer natuur helpt ontprikkelen, beter slapen en zorgt voor meer zelfvertrouwen. Meer natuur zorgt ook voor meer verwondering. En bij ons is dat zonder gedoe. Dat willen we allemaal wel voor onze kinderen toch?

Daar helpen wij bij. Jouw kind dat op ontdekkingstocht gaat, nieuwsgierig is naar de wereld en op avontuur kan gaan buiten de gebaande paden. De natuur zien door de ogen van je kind is onbetaalbaar.


Dieser Bereich hat zur Zeit keinen Inhalt. Füge diesem Bereich über die Seitenleiste Inhalte hinzu.

Waarom een vroege en late box?

We hebben de seizoenen en dus onze boxen bewust opgeknipt in een ‘vroege’ en een ‘late’. Kijk maar eens naar buiten, de lente ziet er heel anders uit begin maart dan eind mei.

Je kunt erop vertrouwen dat wij ieder moment de juiste natuuractiviteiten aanbieden via onze boxen. De activiteiten zijn afgestemd op de natuur in die tijd van het jaar. Zo ervaren je kinderen spelenderwijs wat wanneer in het jaar is. En kunnen ze het hele seizoen de veranderingen van de natuur bewonderen en meemaken. Na 4 seizoenen weten ze precies welke dieren en planten wanneer actief zijn én zijn de groene vingers ook behoorlijk getraind.

Dieser Bereich hat zur Zeit keinen Inhalt. Füge diesem Bereich über die Seitenleiste Inhalte hinzu.

Ontvang de box

Je kiest zelf je moment om de box te gebruiken. Het is al druk genoeg! Met de box kan je meteen aan de slag.

Beleef de natuur

Je kind (3+) gaat spelenderwijs de natuur dicht bij huis ontdekken. Ze leren over planten, vogels, seizoenen en veel meer!

Pluk de vruchten

Meer natuur helpt ontprikkelen, beter slapen en zorgt voor meer zelfvertrouwen. De natuur zien door de ogen van je kind is onbetaalbaar.

Beleef samen

De lente

Probeer het uit