Reviews van Spriet

Lees hier alle reviews van Spriet. Laat je ook je eigen review achter? Dan deel je je ervaring met ons en anderen.
Based on 30 reviews
93%
(28)
7%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Leuke traktaties!

Wat een leuke en originele traktaties bieden zij aan! En ook nog helemaal duurzaam en verantwoord! Alleen maar enthousiaste reacties van de ontvangers

I
Vroege lente Spriet-box
Ingrid Peeters

Ik had eigenlijk wat uitleg verwacht, tips ook, en wat zit in welk zakje?
Op dit moment zijn we er nog niet aan begonnen 🤔

Hoi, dat gaat niet zoals wij het bedoelen! Dank je dat je dit deelt. We gaan je vandaag bellen om je te helpen en te horen waar het misloopt.

zonnebloem traktatie

Superleuke traktatie, geen plastic rommel maar natuur in een traktatie. We hebben zelf nog in elk zakje 2 paaseitjes gedaan, zodat er nog wat te snoepen viel, maar het leuke zakje met kaartje was al helemaal top. De juf wilde ook!

Wat een goede tip, die paaseitjes. Dankjewel voor het delen!

C
Duurzame traktaties (trommelstok)
Carola de With

Super leuke en originele traktatie

L
Vroege winter Spriet-box
Lieke Danenberg
Heel erg leuk

Onze kinderen waren erg blij verrast met de box. Ze zijn meteen aan de slag gegaan en kunnen binnenkort hun eerste zelf gekweekte 'sprietjes' opeten.

Dankjewel! Hopelijk mag jij ook een sprietje proeven!

E
Duurzame traktaties (vogels)
Eleonore van Musschenbroek Greve
Geweldige originele traktaties.

Fijne snelle en customised service. Goed geholpen met het op maat maken van de traktaties. Traktaties waren een groot succes. Eerste keer een traktatie zonder plastic en suikers bij ons op de peuterspeelzaal. Veel enthousiaste reacties.

Heel leuk om te horen, dankjewel!

A
Vroege winter Spriet-box
Anoniem
leerzaam en leuk

Ons zoontje ging er helemaal in op en ik heb er zelf ook nog wat van opgestoken!

Klinkt alsof jullie het samen heel leuk hebben gehad :)

R
Speurneuzen seizoenenboek
RADEN MAS Willybudi Lodewijk Wilhelmus Aloysius Thoral Wangsaredja
Leuke manier om Uw kleinkinderen natuurwijs te maken!

Het is een leuk om spelenderwijs Uw kleinkinderen natuurwijs te maken!
Samen op pad de natuur in het is ook voor U gezond zeker een aanrader!

Dank voor deze mooie aanbeveling voor andere grootouders!

L
Speurneuzen seizoenenboek
Linda van Duren-Raaijmakers
Een prachtig, persoonlijk natuurboek

Dankzij dit boek maak je jouw eigen persoonlijke natuurboek. Je kunt je helemaal uitleven. Onze tweeling vindt het geweldig!

Leuk om te horen dat jullie er zoveel plezier van hebben!

Duurzame traktatie

Afgelopen week heeft mijn zoon (9) na zijn kinderfeestje iets super gaafs getrakteerd: een zakje met kruidje roer me niet (zelf kweken). Vooraf even spannend want ja we gaven een keer geen snoep mee. Maar alle kinderen reageerden enthousiast en wilden er graag mee aan de slag. Zou de plant echt dichtklappen als je hem aanraakt?! Wat ook fijn was dat je er zelf niets aan hoeft te doen: alles zit in een zakje mét persoonlijk kaartje er aan. Wat een mooie combi: makkelijk, leerzaam en bovenal duurzaam! En oh ja, bij het uitpakken zat er ook nog eens een handgeschreven kaartje bij voor mijn zoon om hem plezier te wensen, tof. Echte aanrader wat mij betreft!

H
Strand miniset
Helen Roskam-van Hartingsveldt
Duurzame traktatie

Afgelopen week heeft mijn zoon (9) na zijn kinderfeestje iets super gaafs getrakteerd: een zakje met kruidje roer me niet (zelf kweken). Vooraf even spannend want ja we gaven een keer geen snoep mee. Maar alle kinderen reageerden enthousiast en wilden er graag mee aan de slag. Zou de plant echt dichtklappen als je hem aanraakt?! Wat ook fijn was dat je er zelf niets aan hoeft te doen: alles zit in een zakje mét persoonlijk kaartje er aan. Wat een mooie combi: makkelijk, leerzaam en bovenal duurzaam! Echte aanrader wat mij betreft.

Verrast!

Toen wij deze box voorbij zagen komen moesten we deze natuurlijk proberen. Opgroeien met de natuur is belangrijk maar ik ben, ook als mama zijnde, nog niet overal mee bekend. Deze box is een goede start om bekender te worden met bijvoorbeeld eetbare planten.
Van koekjes bakken tot wilplukken, het komt allemaal voorbij.

Mijn kids zijn enthousiast en ook ik heb een hoop geleerd. Er zijn nog verschillende activiteiten uit deze box die we nog gaan uitproberen. Ik zou deze box 100% aanbevelen.

Wat leuk om te horen, veel plezier met verder ontdekken!

H
Vroege zomer Spriet-box
Hannah
Een klein avontuur in een doosje

Wat een mooi pakket! De meisjes zijn meteen aan het zaaien gegaan. Binnenkort maken we het insectenhotel. Een aanrader!

Zo leuk om te horen, dankjewel!

T
Late lente Spriet-box
Tygo van Ettinger
Leuk om 1 op 1 met je kind iets te doen

Zo leuk de boxen van Spriet! Soms moet ik mijn zoontje er even toe zetten, maar zijn we dan eenmaal bezig dan genieten we er allebei van. Echt even 1 op 1 en alle aandacht voor hem. En de natuur!

Zonnebloemen voor Bobbie

Zeer tevreden met de snelle levering en maatwerk, leuke reacties van kinderen en ouders!

Wat fijn om te horen, dankjewel!

Een mooie manier om kinderen weer in contact te brengen met de natuur.

1.

Super leuke pakketjes!

Een cadeautje in de brievenbus! Leuke activiteiten, die uitnodigen om er meteen mee aan de slag te gaan. Goed uitgelegd. Alle materiaal zit in de box. Mijn dochters gaan telkens enthousiast aan de slag. Ik vind het heel fijn om ze op deze manier de seizoenen en de natuur in de nabije omgeving te laten beleven. Een aanrader!

Leuk om zo te trakteren

Op zonnebloemen trakteren, wie wil dat nou niet?! Als juf mocht ik mijn klas verrassen met deze traktatie. Ik werd er erg blij van, de kinderen zeker én de natuur natuurlijk.

Dankjewel en geweldig dat je je klas zo ook inspireert hun groene vingers te ontwikkelen.

Fun and mindful treat for children that doesn’t break the bank

Our son turn 8 and he delighted his classmates from group 4 with this personalised treat

We, as parents, were proud to share a DIY treat that is responsible, respectful and child minded

We will repeat in June when our other child turns 5

Thank you! Great that you enjoyed it! Looking forward to the full grown sunflowers.

j
Ontdek je buurnatuur
jasmijn wijnants
Buurnatuur

Wij zijn razend enthousiast over de buurnatuur challenge. Leerzaam en je kijkt met hele andere ogen naar de omgeving waar je misschien al jarenlang woont

Heel leuk dat jullie allemaal nieuwe buurnatuur vrienden aan het maken zijn!

J
Ontdek je buurnatuur
Janine Vermeulen
De kids lekker naar buiten!

Mijn kinderen van 6 & 8 zijn fan van buurnatuur. De filmpjes wekken echt interesse en Willemien neemt hen enthousiast mee in alle weetjes van de “buren”. En zelf hoorde ik ook veel nieuwe natuurfeitjes. Na het filmpje zijn de kids een paar uur heerlijk buiten op zoek gegaan naar het mos en de eik. Zelf kon ik nu ook een lekker wandelingetje maken zonder geduw en getrek en de buurkinderen waren allemaal nieuwsgierig wat we aan het doen waren en wilden ook mee mos zoeken. Dit wil je toch als ouder! Echt een aanrader en leuk voor het hele gezin.

Geweldig om te horen, dankjewel!

T
Vroege winter Spriet-box
Tygo van Ettinger
Creativiteit gebruiken in de natuur

Wat was het leuk om met mama naar buiten te gaan met een opdrachtje. We kwamen met veel meer takjes en blaadjes terug dan we nodig hadden. Maar buiten word ik altijd zo enthousiast. Binnen mocht ik gaan knutselen in de keuken. Zo bijzonder hoe dat poeder lijm werd. En daarna mocht ik mijn eigen creativiteit gebruiken om een leuk potje om te toveren tot tafellichtje. Wat stond dat gezellig!

Dankjewel, superleuk om te lezen!

R
Late herfst Spriet-box
Rianne Soer
Lekker kliederen

Wij zijn iedere keer weer zo blij als de Spriet box in de bus valt. De late herfstbox was een absolute topper. Zelf vetbollen maken, wat een feest was dat! Lekker kliederen en daarna de bollen in de tuin hangen om te zien hoe de vogeltjes ervan smullen.
Ook de herfstslinger was een succes en staat super gezellig in de woonkamer :)
In deze box ook weer de microgroenten. Zo leuk om te zien hoe (snel) deze uitgroeien tot kleine kiemplantjes én ze vervolgens ook zelf op te kunnen eten.
Echt een aanrader voor jong en oud. Samen de natuur ontdekken. Wij zijn fan!

R
Duurzame traktaties (vogels)
Renée Wijsmuller
Aanrader!!

Op zoek naar ideeën voor een traktatie voor m’n dochtertje die vijf werd, hoorde ik via via van Spriet en de traktatie die ze aanbiedt! Wat was m’n dochtertje trots om iets te kunnen doen voor de vogeltjes met haar traktatie! Met de heldere uitleg kunnen de kindjes met hulp van pappa of mamma ook nog eens een vetbol maken, waardoor je weer een leuke activiteit hebt! wat het helemaal af maakt (én makkelijk, ook niet onbelangrijk voor een jong gezin) zijn de gepersonaliseerde kaartjes die je er bij krijgt, je hoeft zelf dus niks meer te klussen!

Een super leuke, verantwoorde traktatie waar kindjes zelf ook nog eens mee aan de slag kunnen, volgend jaar voor ons andere dochtertje kiezen we weer voor Spriet (Het enthousiasme van Willemien van Spriet werkt erg aanstekelijk :))!

M
Duurzame traktaties (vogels)
Marjein Weenink
Ontzettend leuk!!

Mijn dochter van 5 heeft deze super leuke originele traktatie mogen uitdelen in haar klas. Door het kaartje eraan ook erg persoonlijk en de reacties van kinderen en ouders waren heel positief. Door het begeleidende kaartje helemaal duidelijk wat je ermee kunt doen en hoe je de vogeltjes buiten een blije winter kunt geven. Mega aanrader!!