Reviews van Spriet

Lees hier alle reviews van Spriet. Laat je ook je eigen review achter? Dan deel je je ervaring met ons en anderen.

Based on 45 reviews
93%
(42)
7%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Heel erg leuk

Een super leuk alternatief op de gangbare traktaties. Wel ook mini-pepernoten in het zakje gedaan, voor de lekkere trek. De zaadjes zitten los in het zakje, waardoor er ook wat in de omdoos lag. Hopelijk komen er wel zaadjes met de kids mee naar huis als ze de pepernoten eruit halen. Juf vond het ook een erg fijne traktatie

Dankjewel voor je mooie review. Goed idee om er mini-pepernoten bij te doen! Veel plezier met het kweken van de plantjes.

Super leuke eerste ervaring! Zeker nog een keer een box

De vroege herfstbox was onze eerste box, en vond de variatie van de activiteiten erg leuk. Lekker buiten op pad, en op ander moment ook lekker rustig kleien en de gevonden herfst bladeren/ kastanjes hierbij gebruiken. Zo kun je de box op verschillende momenten tevoorschijn toveren. Mooi verpakt, handige uitleg met filmpje en leuke inspiratie (voor 't kleien bijv). De kop is eraf, dus denk dat mijn zoontjes (4 en 5 jaar) bij de volgende box met enthousiasme naar de brievenbus rennen.

Altijd weer een verrassing!

Het is altijd weer een verrassing wat er in de box zit om te knutselen. Sowieso is het al leuk als de postbode iets voor je meebrengt!
Er zit een duidelijke uitleg bij en er is veel variatie in de opdrachten.

Een prachtig cadeau

De jarige was heel blij met dit leuke en toepasselijk cadeau en de ouders ook. Een echte aanrader.

R
Vroege herfst Spriet-box
Renée van Nass
Leuk en leerzaam

Leuke gevarieerde box die zorgt voor leerzaam en gezellig gezinsvermaak!

Leuke en leerzame box !

Leuke en leerzame box voor jonge kinderen, tevens voorzien van een mooie presentatie !

O
Vroege herfst Spriet-box
Otteline Hertoghs-Smit
leuke en leerzame natuur activiteiten om samen te doen!

De Spriet pakketjes zijn telkens een feestje om uit te pakken en duidelijk met veel liefde en zorg gemaakt.
Onze twee oudsten (4,5 en 6,5) vinden het heel leuk om deze activeiten samen te doen, binnen en buiten.
De natuurbingo maakt een wandeling buiten meteen interessanter, iedereen hoort en ziet ineens veel meer dan anders.
En als bonus leren zij, en wij er ook wat van. Leuk als cadeautje!

Super leuk cadeau

We hebben het cadeau gegeven en zowel de ouders als kinderen vinden het fantastisch en heel origineel. Leuk om te geven.

Leuk als cadeau

Superleuk als verjaardagscadeau voor mijn neefje, die 9 werd. Dat is eens wat anders dan speelgoed. Lekker actief en buiten.

Heel leuk om te horen Karen! Dankjewel!

Box vol natuurplezier!

De boxen van spriet zijn een groot succes bij mijn kleuter, zowel de activiteiten die in iedere box terugkeren (hij is volleert kiemplantjeskweker en we genieten van de natuurbingo's: hoe langer we ernaar moeten zoeken, hoe groter het feest als we het gevonden hebben) als de meer 'creatieve' activiteiten die per box qua inhoud erg wisselen. Mijn zoontje gaat er altijd met plezier mee aan de slag (en ik ook!) en het zijn steeds heel fijne momenten samen!

R
Vroege herfst Spriet-box
Renee van Geffen
Super box om de natuur met je kids te ervaren

Wat een geweldige box! Alles is tot in de puntjes verzorgd. Zo wordt het als ouder wel heel makkelijk om de natuur met je kinderen te beleven. Het uitpakken voelt voor mijn zoontje elke keer als een kadootje, en in de weken er na is hij nog steeds zelf bezig met het speuren naar de planten en dieren van dit seizoen. Deze houden we er in (en we gaan het als kadootje voor kinderfeestjes gebruiken!).

S
Vroege herfst Spriet-box
Sanne Van der Wolf
Verzorgd en leerzaam pakketje

Een heel Mooi verzorgd pakketje dat mijn kinderen meteen wilden uitpakken. Leuke activiteiten, ze wilden meteen aan de slag met de klei en zaadjes. Klein puntje van feedback: Het was wat onduidelijk welk kaartje met uitleg bij welke activiteit hoorde, moest wel eerst goed alle tekst lezen.

Met veel liefde en zorg verpakt pakketje

Leuk en leerzaam voor je kinderen of kleinkinderen en ook voor je zelf

E
Duurzame traktaties (zonnebloem)
Elisabeth Lubotsky
Helemaal top!

We zochten naar een originele uitdeel traktatie. Leuke tekst, mooi uitgewerkt, goede uitleg en gezellig ingepakt. Ik werd direct gecontact omdat ik mijn tekst niet had opgegeven. En snel verstuurd. De zaadjes zijn gepland en ik kijk uit naar het resultaat. Bedankt Spriet.

Fijn om te horen, dankjewel! En veel plezier met kweken :)

Leuke traktaties!

Wat een leuke en originele traktaties bieden zij aan! En ook nog helemaal duurzaam en verantwoord! Alleen maar enthousiaste reacties van de ontvangers

Super om te horen! Dankjewel!!

I
Vroege lente Spriet-box
Ingrid Peeters

Ik had eigenlijk wat uitleg verwacht, tips ook, en wat zit in welk zakje?
Op dit moment zijn we er nog niet aan begonnen 🤔

Hoi, dat gaat niet zoals wij het bedoelen! Dank je dat je dit deelt. We gaan je vandaag bellen om je te helpen en te horen waar het misloopt.

R
Duurzame traktaties (zonnebloem)
Renée Den Heeten
zonnebloem traktatie

Superleuke traktatie, geen plastic rommel maar natuur in een traktatie. We hebben zelf nog in elk zakje 2 paaseitjes gedaan, zodat er nog wat te snoepen viel, maar het leuke zakje met kaartje was al helemaal top. De juf wilde ook!

Wat een goede tip, die paaseitjes. Dankjewel voor het delen!

C
Duurzame traktaties (trommelstok) (vanaf 15x)
Carola de With

Super leuke en originele traktatie

L
Vroege winter Spriet-box
Lieke Danenberg
Heel erg leuk

Onze kinderen waren erg blij verrast met de box. Ze zijn meteen aan de slag gegaan en kunnen binnenkort hun eerste zelf gekweekte 'sprietjes' opeten.

Dankjewel! Hopelijk mag jij ook een sprietje proeven!

E
Duurzame traktaties (vogels)
Eleonore van Musschenbroek Greve
Geweldige originele traktaties.

Fijne snelle en customised service. Goed geholpen met het op maat maken van de traktaties. Traktaties waren een groot succes. Eerste keer een traktatie zonder plastic en suikers bij ons op de peuterspeelzaal. Veel enthousiaste reacties.

Heel leuk om te horen, dankjewel!

A
Vroege winter Spriet-box
Anoniem
leerzaam en leuk

Ons zoontje ging er helemaal in op en ik heb er zelf ook nog wat van opgestoken!

Klinkt alsof jullie het samen heel leuk hebben gehad :)

R
Speurneuzen seizoenenboek
RADEN MAS Willybudi Lodewijk Wilhelmus Aloysius Thoral Wangsaredja
Leuke manier om Uw kleinkinderen natuurwijs te maken!

Het is een leuk om spelenderwijs Uw kleinkinderen natuurwijs te maken!
Samen op pad de natuur in het is ook voor U gezond zeker een aanrader!

Dank voor deze mooie aanbeveling voor andere grootouders!

L
Speurneuzen seizoenenboek
Linda van Duren-Raaijmakers
Een prachtig, persoonlijk natuurboek

Dankzij dit boek maak je jouw eigen persoonlijke natuurboek. Je kunt je helemaal uitleven. Onze tweeling vindt het geweldig!

Leuk om te horen dat jullie er zoveel plezier van hebben!

Duurzame traktatie

Afgelopen week heeft mijn zoon (9) na zijn kinderfeestje iets super gaafs getrakteerd: een zakje met kruidje roer me niet (zelf kweken). Vooraf even spannend want ja we gaven een keer geen snoep mee. Maar alle kinderen reageerden enthousiast en wilden er graag mee aan de slag. Zou de plant echt dichtklappen als je hem aanraakt?! Wat ook fijn was dat je er zelf niets aan hoeft te doen: alles zit in een zakje mét persoonlijk kaartje er aan. Wat een mooie combi: makkelijk, leerzaam en bovenal duurzaam! En oh ja, bij het uitpakken zat er ook nog eens een handgeschreven kaartje bij voor mijn zoon om hem plezier te wensen, tof. Echte aanrader wat mij betreft!

H
Strand miniset
Helen Roskam-van Hartingsveldt
Duurzame traktatie

Afgelopen week heeft mijn zoon (9) na zijn kinderfeestje iets super gaafs getrakteerd: een zakje met kruidje roer me niet (zelf kweken). Vooraf even spannend want ja we gaven een keer geen snoep mee. Maar alle kinderen reageerden enthousiast en wilden er graag mee aan de slag. Zou de plant echt dichtklappen als je hem aanraakt?! Wat ook fijn was dat je er zelf niets aan hoeft te doen: alles zit in een zakje mét persoonlijk kaartje er aan. Wat een mooie combi: makkelijk, leerzaam en bovenal duurzaam! Echte aanrader wat mij betreft.