Reviews van Spriet

Lees hier alle reviews van Spriet. Laat je ook je eigen review achter? Dan deel je je ervaring met ons en anderen.
Based on 8 reviews
88%
(7)
13%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Lekker kliederen

Wij zijn iedere keer weer zo blij als de Spriet box in de bus valt. De late herfstbox was een absolute topper. Zelf vetbollen maken, wat een feest was dat! Lekker kliederen en daarna de bollen in de tuin hangen om te zien hoe de vogeltjes ervan smullen.
Ook de herfstslinger was een succes en staat super gezellig in de woonkamer :)
In deze box ook weer de microgroenten. Zo leuk om te zien hoe (snel) deze uitgroeien tot kleine kiemplantjes én ze vervolgens ook zelf op te kunnen eten.
Echt een aanrader voor jong en oud. Samen de natuur ontdekken. Wij zijn fan!

R
Duurzame traktaties
Renée Wijsmuller
Aanrader!!

Op zoek naar ideeën voor een traktatie voor m’n dochtertje die vijf werd, hoorde ik via via van Spriet en de traktatie die ze aanbiedt! Wat was m’n dochtertje trots om iets te kunnen doen voor de vogeltjes met haar traktatie! Met de heldere uitleg kunnen de kindjes met hulp van pappa of mamma ook nog eens een vetbol maken, waardoor je weer een leuke activiteit hebt! wat het helemaal af maakt (én makkelijk, ook niet onbelangrijk voor een jong gezin) zijn de gepersonaliseerde kaartjes die je er bij krijgt, je hoeft zelf dus niks meer te klussen!

Een super leuke, verantwoorde traktatie waar kindjes zelf ook nog eens mee aan de slag kunnen, volgend jaar voor ons andere dochtertje kiezen we weer voor Spriet (Het enthousiasme van Willemien van Spriet werkt erg aanstekelijk :))!

M
Duurzame traktaties
Marjein Weenink
Ontzettend leuk!!

Mijn dochter van 5 heeft deze super leuke originele traktatie mogen uitdelen in haar klas. Door het kaartje eraan ook erg persoonlijk en de reacties van kinderen en ouders waren heel positief. Door het begeleidende kaartje helemaal duidelijk wat je ermee kunt doen en hoe je de vogeltjes buiten een blije winter kunt geven. Mega aanrader!!

!
Vroege en late herfst Spriet-box
!ngrid
Herfstboxen - voor een heel weekend creativiteit en vermaak

Wij zijn super enthousiast over de leuke Herfstboxen van Spriet! Beide hebben we besteld, en ik vind ze stiekem zelf eigenlijk nog leuker dan de kids. ;-)
Mooi en origineel vormgegeven, echt een aanrader!

M
12 maanden abonnement
Mila en Isha Naaktgeboren
Leuk & makkelijk

De kinderen vinden het helemaal leuk en het is makkelijk. Alles word mee geleverd!

v
Late zomer Spriet-box
valerie
leuk voor de kinderen

heel leuk idee voor de kinderen.
toch zou het tof geweest zijn als alle materialen erin zitten zoals potje voor het vlinder café.
Er zijn kaarten met uitleg, maar jammer genoeg niet met foto's dat zou veel duidelijker geweest zijn.
Onze kindjes vonden dit echt heel leuk.