Over ons

Spriet is er voor de kleine en grote fans van de natuur. 

Kinderen groeien steeds meer op in steden en worden omringd door schermen. Inmiddels zijn de meeste kinderen beter in het benoemen van tekenfilmfiguren dan de boom op de hoek van de straat.

Terwijl onderzoek bewijst: Kinderen die meer buiten zijn, voelen zich beter.
En meer natuurbeleven zorgt dat je je er meer mee verbonden voelt en dit meeneemt als je keuzes maakt. Ook als je groot bent. 
Wij zien meer natuur beleven dan ook als fundamentele stap naar een duurzamere toekomst voor volgende generaties.

Dus wij ondersteunen ouders en leerkrachten door het zo makkelijk mogelijk te maken om in het dagelijkse leven meer natuur met kinderen te beleven. We versturen we boxen met complete natuuractiviteiten door de brievenbus. Geen gedoe.
Elk moment van het jaar is er wat te beleven met de natuur dicht bij huis. Want daar begint het. 

We zijn een sociale onderneming en werken volgens impact first. Je kan hier meer over lezen op onze impact pagina.

Mis je producten of heb je tips voor onze diensten? Laat het ons weten!

Ontmoet de oprichter

Willemien is Spriet begonnen omdat ze merkte dat haar eigen kinderen in deze tijd meer natuur konden gebruiken. Wonend in de stad, tussen alle dagelijkse verleidingen van schermen.

Maar het was best zoeken naar de juiste tips en inspiratie, of ze moest ingewikkelde ingrediënten gaan verzamelen. Terwijl haar kinderen al klaar waren voor actie. Dat kon makkelijker.

Toen ze het idee breder deelde, kreeg ze zoveel enthousiaste reacties en aanmoedigingen, dat ze besloot haar baan op te zeggen om zich volledig op Spriet te richten.  

Willemien woont met haar man en 3 kinderen in Den Haag.