Over ons

We weten dat veel ouders het belangrijk vinden dat hun kinderen leren over de natuur.

Maar hoe dan? Wanneer?

Daar wil Spriet bij helpen.

Want wij geloven dat verwondering voor de natuur een fundamentele stap is naar een duurzamere wereld.

Dus we maken het je zo makkelijk mogelijk om de natuur te ervaren. Dichtbij huis, of zelfs thuis. En op een moment dat het jou uitkomt. 

Dus leveren we inspiratie, tips, overzichten. Maar vooral leveren we activiteiten. Complete natuuractiviteiten waarmee je kinderen de wonderen van de natuur op een speelse manier, met gebruik van al hun zintuigen, kunnen ervaren.
Heb je meteen een alternatief voor een filmpje of een spelletje op een scherm!

We vinden het super belangrijk dat we onze dienst op een duurzame manier leveren. Daarom streven we bij al onze producten en processen naar een minimale footprint. Zo bestaat ons drukwerk uit 100% gerecycled papier (FSC-gecertificeerd) en werken we zoveel als mogelijk met biologische en duurzame leveranciers. Zoveel mogelijk uit Nederland ook.

In de nabije toekomst willen we een gedeelte van onze winst doneren aan doelen die zich richten op natuurbehoud. Ook willen we pakketten doneren aan kinderen die daar, om wat voor reden dan ook, geen toegang toe hebben. 

Want alleen zo integreren we de natuur in ons leven en behouden we haar voor de toekomst van onze kinderen.

Mis je producten of heb je tips voor onze diensten? Laat het ons weten!

We zijn in het najaar van 2019 begonnen en werden direct genomineerd als finalist bij de Haagse Vernieuwers Challenge van ImpactCity. Geweldig! Hier hoor je meer over de oorsprong van ons idee.
En voor de oplettende kijker: Willemien was de dag ervoor met de bakfiets uit de bocht gegleden. Tja, kan gebeuren.