Samenwerking scholen & opvang

Haal de natuur in de klas

Deze winter kun je vetbollen maken in de klas!
Dit is geschikt voor groep 1 t/m groep 8. Wij leveren alle benodigdheden, instructies en extra inspiratie om vogels beter te leren kennen.

Is dit iets voor jouw klas of groep? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. We nemen binnen één dag contact met je op. 
Ook als je andere vragen hebt, denken we graag met je mee.

Waarom we dit doen

Steeds meer scholen en opvanglocaties vinden het belangrijk om groene activiteiten aan de leerlingen en kinderen aan te bieden.

In een deel van de gevallen komt dit omdat het team het belangrijk vindt, in andere gevallen wil de school of opvang hiermee aan de groeiende behoefte van ouders voldoen.

Maar het organiseren van natuuronderwijs kan best wel eens 'gedoe' zijn. En vanuit gesprekken met leerkrachten begrijpen wij dat de werkdruk hoog is en hier eigenlijk weinig tijd voor is.

Daarom wordt de leerkracht of opvangbegeleider bij onze natuuractiviteiten volledig ontzorgd. We bieden een aantal activiteiten per jaar aan die passen bij het seizoen. De activiteiten zijn geschikt om in de klas/ binnen te doen. Hierbij worden de materialen en instructies geheel door ons voorbereid. De school of opvang krijgt alles per post afgeleverd en kan de activiteit doen op een moment dat het uitkomt.

Benieuwd naar de mogelijkheden of meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. We reageren binnen 1 werkdag.

Eerdere ervaringen

“De kinderen vonden het echt heel leuk! Ik wil hier een jaarlijkse traditie van maken.” - leerkracht groep 3 Amsterdam

"Wij vinden dit als school heel leuk belangrijk, maar komen er door tijdgebrek niet aan toe om dit zelf te organiseren. Dus dit helpt ons." - beleidsmedewerker basisschool Den Haag

“Het was heel leuk en gemakkelijk om met de klas te doen, alles was al voorbereid.” - leerkracht groep 1 Den Haag

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.