Media

December 2020: De Telegraaf schrijft in de rubriek Hart voor de Zaak over Spriet. "Groene activiteiten door de brievenbus". Klik op de afbeelding voor het digitale artikel.

De Telegraaf 15 december 2020


November 2020: Your Urban Playground schrijft een review over het gebruik van de Spriet-box: "Soms kom je iets tegen wat meteen indruk op je maakt. Iets wat nieuw is voor de kids, wat je samen kan doen en wat je leven iets makkelijker maakt. Dat is Spriet."
Klik op de afbeelding voor het volledige artikel. 

Your Urban Playground review

Augustus 2020: Female Ventures interviewt Willemien van Musschenbroek Greve over de start en oprichting van Spriet.
Klik op de afbeelding voor het volledige artikel.
Willemien van Musschenbroek Greve


Juni 2020: IVN Natuureducatie verzamelt de leukste #groenomtedoen tips. Dit zijn ideeën om in deze onzekere Corona periode te blijven genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. 
Klik op de afbeelding voor het volledige artikel.

Groenomtedoen tips van IVN Natuureducatie

 

December 2019: ImpactCity stelt de genomineerden van de Haagse Vernieuwers Challenge 2020 voor. Klik op de afbeelding voor het volledige artikel.

Wie is jouw favoriete Haagse vernieuwer?

 

November 2019: ImpactCity maakt de 9 genomineerden voor de Haagse Vernieuwers Challenge 2020 bekend. Klik op de afbeelding voor het volledige artikel.

Genomineerden van de Haagse Vernieuwers Challenge aangekondigd


Oktober 2019: 47 startups, scale-ups en en studenten melden zich aan voor de Haagse Vernieuwers Challenge 2020 van ImpactCity. Klik op de afbeelding voor het volledige artikel.

47 bedrijven aangemeld voor Haagse Vernieuwers Challenge 2020