Media

Juni 2021: Leuk met Kids deelt in haar Leuke Update veel tuin tips. Zoals ideeën voor de moestuintjes, tuinboeken voor kids, speelgoed, ideeën en musthaves. "Vind je het lastig om zelf iets leuks te bedenken om in de tuin te doen? Spriet verstuurt complete duurzame natuuractiviteiten naar je brievenbus." Lees verder via de link in de afbeelding.

Leuk met kids natuuractiviteiten kinderen Spriet tuin zomer

December 2020: De Telegraaf schrijft in de rubriek Hart voor de Zaak over Spriet. "Groene activiteiten door de brievenbus". Klik op de afbeelding voor het digitale artikel.

De Telegraaf Spriet media impact natuur kinderen brievenbus


November 2020: Your Urban Playground schrijft een review over het gebruik van de Spriet-box: "Soms kom je iets tegen wat meteen indruk op je maakt. Iets wat nieuw is voor de kids, wat je samen kan doen en wat je leven iets makkelijker maakt. Dat is Spriet."
Klik op de afbeelding voor het volledige artikel. 

 

Your Urban Playground Spriet natuur kinderen activiteit

Augustus 2020: Female Ventures interviewt Willemien van Musschenbroek Greve over de start en oprichting van Spriet.
Klik op de afbeelding voor het volledige artikel.
Willemien de Vogel van Musschenbroek Greve Spriet femalefounder


Juni 2020: IVN Natuureducatie verzamelt de leukste #groenomtedoen tips. Dit zijn ideeën om in deze onzekere Corona periode te blijven genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. 
Klik op de afbeelding voor het volledige artikel.

Groenomtedoen tips IVN Natuureducatie Spriet kinderen

 

December 2019: ImpactCity stelt de genomineerden van de Haagse Vernieuwers Challenge 2020 voor. Klik op de afbeelding voor het volledige artikel.

Haagse vernieuwers challenge 2020 The Hague Innovators Spriet Impactcity

 

November 2019: ImpactCity maakt de 9 genomineerden voor de Haagse Vernieuwers Challenge 2020 bekend. Klik op de afbeelding voor het volledige artikel.

Haagse Vernieuwers Challenge The Hague Innovators 2020 Spriet Impactcity


Oktober 2019: 47 startups, scale-ups en en studenten melden zich aan voor de Haagse Vernieuwers Challenge 2020 van ImpactCity. Klik op de afbeelding voor het volledige artikel.

Spriet Haagse Vernieuwers Challenge 2020 The Hague Innovators ImpactCity