Spriet bij bedrijven

Het is onze missie om het zo makkelijk mogelijk te maken om meer natuur te beleven in het dagelijkse leven. Dus ook voor bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden. 

Loyale en gelukkige medewerkers

De thuissituatie van uw collega's wordt steeds belangrijker

Werk en privé lopen meer door elkaar, zeker sinds corona. Het wordt steeds gebruikelijker om zorgtaken te verdelen en de 'papadag' en 'opa- of omadag' is sterk in opkomst.

In een uitdagende arbeidsmarkt waarin er gevochten wordt om goede mensen, is het steeds belangrijker om als werkgever aandacht te hebben voor deze kant. Zeker omdat de thuissituatie van grote invloed kan zijn op de carrierekeuzes die een werknemer maakt.

Geef uw medewerkers qualitytime met hun jongste dierbaren

Onderscheid u als werkgever door uw collega's te verrassen met natuurboxen. Wij zorgen voor het gemak, u geeft ze quality time met hun jonge dierbaren, waarin ze samen met de natuur aan de slag gaan. Meer natuur beleven is bewezen gezond. Maar bovenal zorgt samen de natuur ontdekken door de ogen van een kind voor hele dierbare momenten

Hoe werkt het?

We overleggen samen welke box het beste past bij uw medewerker. En of u dit eenmalig of voor een langere periode wilt aanbieden.

Wij kunnen de boxen naar uw bedrijf sturen, of naar het thuisadres.

Andere vormen van samenwerking

Relatiegeschenk of loyalty

Het is ook mogelijk om samen een box of andere natuuractiviteit te ontwikkelen die past bij de corebusiness van uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een origineel relatiegeschenk of een loyalty voor uw klanten. We barsten van de ideeën en denken graag mee!

Grote aantallen zijn voor ons geen probleem. 

Teamuitje of teambuilding

Heel laagdrempelig met uw collega's aan de slag? Meer natuur stimuleren? Kijk dan naar onze wandelbingo. Deze kan het hele jaar door gebruikt worden.

Ook is het mogelijk om een maatwerk activiteit op locatie te organiseren. Onze oprichter Willemien spreekt vaker voor groepen en verzorgt dan een inspirerende presentatie over de waarde van natuurbeleving in combinatie met een buiten activiteit. Ja, dat kan ook voor een groep met enkel volwassenen! Natuur ervaren is leuk voor jong en oud. 

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op via willemien@hispriet.com of 06-10924429.

Dit zijn voorbeelden van partijen die u al voor zijn gegaan en onze natuurboxen promoten onder hun medewerkers of klanten.