Spriet blog inspiratie en tips

Onderzoek laat zien dat kinderen steeds meer tijd doorbrengen met de telefoon of tablet. Hoewel we weten dat buitenspelen, bewegen en de natuur goed is voor je, blijft het scherm trekken. En al die tijd gaat ten koste van slaap, beweging, spel en live contact met elkaar. Het is dus belangrijk om binnen de opvoeding keuzes te durven maken. Maar moet je dan alle schermen het raam uitgooien en je kind cold turkey laten afkicken? In deze blog lees je onze tips!
Meer lezen
Tiny Library biedt een handige verhuurservice aan voor al jouw benodigdheden, zodat jij zorgeloos kunt genieten van quality time met je kleintjes. Flexibel huren van o.a. kinderwagens en draagzakken, met aandacht voor duurzaamheid door reparatie en refurbishment. Klaar om samen met je gezin onvergetelijke herinneringen te maken? Pak je spullen en ga op avontuur met Tiny Library en Spriet. Korting met code TINYSPRIET25 voor nieuwe klanten.
Meer lezen

Soms wil je als vader of moeder lekker een frisse neus halen, maar wil je kind niet mee. Er zijn ontzettend veel ouders die worstelen om hun kind naar buiten te krijgen. Je bent zeker niet de enige. In deze blog delen we je tips wat je kan doen. Ook delen we specifieke tips voor elke type kind. Want een koukleum heeft andere verleidingstechnieken nodig dan de dromer! Welk type kind herken jij thuis?

Meer lezen