Hi magische zon

Met deze magische zon box ga je mee op stralend avontuur. Je vindt hierin alles om met je kind op natuurbingo te gaan, zelf zonnebloemen te groeien, leer je kijken via de bijzondere ogen van insecten én ga je ontdekken via tovertattoos wat de insecten voelen als het zonnig is. Ook delen we tips en inspiratie voor nóg meer natuur. We maken het je zo makkelijk mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de box te openen en te starten.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ouders geven ons een 9.9!

"Leuke en leerzame natuur activiteiten om samen te doen! De Spriet pakketjes zijn telkens een feestje om uit te pakken en duidelijk met veel liefde en zorg gemaakt. De natuurbingo maakt een wandeling buiten meteen interessanter, iedereen hoort en ziet ineens veel meer dan anders. En als bonus leren zij, en wij er ook wat van."

"Een cadeautje in de brievenbus! Leuke activiteiten, die uitnodigen om er meteen mee aan de slag te gaan. Goed uitgelegd. Alle materiaal zit in de box. Mijn dochters gaan telkens enthousiast aan de slag. Ik vind het heel fijn om ze op deze manier de seizoenen en de natuur in de nabije omgeving te laten beleven. Een aanrader!"

"Wat een geweldige box! Alles is tot in de puntjes verzorgd. Zo wordt het als ouder wel heel makkelijk om de natuur met je kinderen te beleven. Het uitpakken voelt voor mijn zoontje elke keer als een kadootje, en in de weken er na is hij nog steeds zelf bezig met het speuren naar de planten en dieren van dit seizoen. Deze houden we er in (en we gaan het als kadootje voor kinderfeestjes gebruiken!)."

Dieser Bereich hat zur Zeit keinen Inhalt. Füge diesem Bereich über die Seitenleiste Inhalte hinzu.

Speel, Leer, Verwonder!

Voor natuur hoef je niet ver weg. Natuur is namelijk overal! Elk moment van het jaar is er zoveel leuks te beleven aan de andere kant van de voordeur. Daar begint het. Met de natuurervaringen in deze box kan je meteen aan de slag. Wij hebben alles al voorbereid! Het enige dat je hoeft te doen, is een moment te kiezen en te starten. Doe je alles achter elkaar, of los? Dat bepaal je zelf.

Wij willen het supermakkelijk maken om samen meer natuur te beleven. Natuur is niet alleen leuk, het zorgt ook voor ontspanning en dat je je blij voelt! Door spelenderwijs meer natuur te ontdekken, leer je erover en voel je je er meer mee verbonden


Dieser Bereich hat zur Zeit keinen Inhalt. Füge diesem Bereich über die Seitenleiste Inhalte hinzu.