Beleef de Vroege Lente

Met onze Vroege Lente box beleef je de tot leven komende natuur. Je vindt hierin alles om met je kind op natuurbingo te gaan, zelf in een week tuinkers te kweken, zaadbommen te kleien én de moedige pad weer wat kleur te geven. Ook delen we tips en inspiratie voor nóg meer natuur. We maken het je zo makkelijk mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de box te openen en te starten. Begin vandaag nog met het bouwen van herinneringen die een leven lang meegaan!

Speuren in de natuur met kinderen
Samen leren over de natuur Spriet

Ervaringen van klanten

"Ontzettend leuke box, onze twee jongens van 4 en bijna 6 jaar genieten van alle activiteiten. En wachten in spanning tot hun tuinkers goed gegroeid is om te eten!"

"We hadden veel lol met het kneden van de bloembommetjes samen, heerlijk vieze handjes kregen we er van! Samen alle zakjes open maken en alles door elkaar mengen was ook al een fijn karwei. Meek kijkt iedere dag hoe ver alles al uitgegroeid is en wil heel graag weten welke kleuren bloemen er tevoorschijn gaan komen."

"De box is een enorme hit! We speuren wat af in het bos, maar zelfs langs het fietspad wordt nu iedere paardenbloem aangewezen. Het volgen van de groei van de erwt-scheuten en deze vervolgens afknippen voor op de boterham of in de soep geeft hier dagelijks veel plezier. We ❤️ Spriet!"

Speel, Leer, Verwonder!

Meer natuur helpt ontprikkelen, beter slapen en zorgt voor meer zelfvertrouwen. Meer natuur zorgt ook voor meer verwondering. En bij ons is dat zonder gedoe. Dat willen we allemaal wel voor onze kinderen toch?

Daar helpen wij bij. Jouw kind dat op ontdekkingstocht gaat, nieuwsgierig is naar de wereld en op avontuur kan gaan buiten de gebaande paden. De natuur zien door de ogen van je kind is onbetaalbaar.


Lente zaadbommen kleien kind

Waarom een vroege en late box?

We hebben de seizoenen en dus onze boxen bewust opgeknipt in een ‘vroege’ en een ‘late’. Kijk maar eens naar buiten, de lente ziet er heel anders uit begin maart dan eind mei.

Je kunt erop vertrouwen dat wij ieder moment de juiste natuuractiviteiten aanbieden via onze boxen. De activiteiten zijn afgestemd op de natuur in die tijd van het jaar. Zo ervaren je kinderen spelenderwijs wat wanneer in het jaar is. En kunnen ze het hele seizoen de veranderingen van de natuur bewonderen en meemaken. Na 4 seizoenen weten ze precies welke dieren en planten wanneer actief zijn én zijn de groene vingers ook behoorlijk getraind.

Ontvang de box

Je kiest zelf je moment om de box te gebruiken. Het is al druk genoeg! Met de box kan je meteen aan de slag.

Beleef de natuur

Je kind (3+) gaat spelenderwijs de natuur dicht bij huis ontdekken. Ze leren over planten, vogels, seizoenen en veel meer!

Pluk de vruchten

Meer natuur helpt ontprikkelen, beter slapen en zorgt voor meer zelfvertrouwen. De natuur zien door de ogen van je kind is onbetaalbaar.

Beleef samen

De lente

Probeer het uit