Spriet blog

We hebben het met Spriet er steeds over dat we willen helpen om kinderen meer te verbinden met de natuur. Beetje vaag! Dus wat bedoelen we hiermee? Waarom vinden wij dit belangrijk? Hoe meet je dit? En kan je je eigen natuurverbinding verhogen? JA. Lees hier verder.
Meer lezen
De eerste schoolweken zitten er weer op. Dat kan best heftig zijn! Wennen aan het ritme, nieuwe dingen leren. Veel prikkels. Om daar goed mee om te kunnen gaan is het belangrijk dat kinderen genoeg slaap krijgen. Wat kan je doen om ze daarbij te helpen? In deze blog delen we tips en hoe de natuur je kan helpen.
Meer lezen
De verjaardag van je zoon of dochter komt eraan! Wat staat er op de verlanglijst? Misschien ben je gegrepen door de trend om de minimaliseren. Of misschien ben je klaar met allerlei plastic spul dat continu in de prullenbak verdwijnt en wil je het duurzamer aanpakken. In deze blog delen we 7 tips die jou heel concreet helpen duurzame verjaardagscadeaus te vinden. 
Meer lezen

Wat gaat je kind dit jaar op school trakteren? Je kan er als ouder uren mee bezig zijn. Eerst met het zoeken, dan met het maken. Liefst non-food, uitdeelzakjes, coronaproof.. Wil je het duurzamer aanpakken?
Klap je Google zoekresultaten en Pinterest borden maar weg, wij helpen je! Dan heb jij meer tijd om de slingers op te hangen.

Meer lezen