Spriet blog inspiratie en tips

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat we er weer op uit gaan! Maak jij je - net als andere ouders - zorgen over een lange autorit met je kinderen? Hoe je ze onderweg kan vermaken? Een alternatief voor de iPad en het (luister)boek? Dit autospel is leuk voor de hele familie!
Meer lezen
Ook in de herfst is er veel leven in jouw tuin of op jouw balkon. En de natuur kan juist in deze tijd van het jaar wel wat aandacht gebruiken. Dus we delen drie dilemma's met je. Natuurlijk geven we ook concrete tips. Herfstbladeren - opruimen of niet? Zaaien - in de lente of in de herfst? Vogels - voeren of niet?
Meer lezen
'Wat is dat?’ Je bent samen met je kinderen door de natuur aan het wandelen en ze zien wat moois. Een plant, een insect, een vogel. Wat het dan precies is, dat antwoord weet je niet. Je hoeft geen bioloog te zijn. We delen onze 3 favoriete apps waarmee je samen de natuur kan ontdekken. Veel plezier!
Meer lezen
Wil je de vogels gaan voeren? We hebben vetbol recepten voor je verzameld én nog meer inspiratie om andere vogels aan te trekken. Kies vooral wat bij jou en je voorraadkast past. Superleuk om samen met kinderen te doen en zo samen bezig te zijn mét en vóór de natuur.
Meer lezen