Spriet blog inspiratie en tips

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat we er weer op uit gaan! Maak jij je - net als andere ouders - zorgen over een lange autorit met je kinderen? Hoe je ze onderweg kan vermaken? Een alternatief voor de iPad en het (luister)boek? Dit autospel is leuk voor de hele familie!
Meer lezen
Wespenangst komt veel voor bij kinderen (en ouders) en lijkt terug te voeren zijn op biofobia. Dit is een angst voor natuurlijke dingen. In deze blog leggen we je uit wat je eraan kan doen om de angst weer binnen proporties te brengen. Dit doen we door de wesp beter te begrijpen. We sluiten af met tips om de wesp bij je avondeten weg te houden.
Meer lezen
Hou je van brandnetels? En hoe denken je kinderen er over? Hij prikt en het onkruid groeit overal. Maar wist je al dat deze plant ook verrassend lekker is? En supergezond? We delen hoe je hem kan plukken, superspannend voor je kids! En we sluiten af met een wel heel lekker recept: brandnetelpizza!
Meer lezen
Wij geven je een compleet overzicht! En uiteraard geven we ook tips waar je dan kan gaan plukken. Zelf fruit gaan plukken is gegarandeerd een leuke, lekkere én leerzame activiteit met je kinderen. Ga je voor aardbeien, appels, bessen, bramen, frambozen, kersen, peren of pruimen? In Nederland kan het allemaal.
Meer lezen