Werken bij

Kom jij het team van Spriet versterken?

Dankzij blije ouders (en ooms, tantes, opa's, oma's en buren) én leerkrachten groeit ons bereik elke maand. Daarbij zijn de ambities groot en barsten we van de ideeën om nog meer wonderlijke natuur naar families te brengen. Dat betekent dat we op zoek zijn naar versterking van ons team om onze missie nog beter uit te kunnen voeren.

Vacatures van Spriet

Ben je op zoek naar een meewerk stage of afstudeerstage plek? We hebben ook opdrachten die in een aantal maanden afgerond kunnen worden. Dus stuur vooral een mail!

Open sollicitatie - Zie je op dit moment geen passende vacature, maar ben je wel enthousiast? Laat het ons weten en stuur een open sollicitatie. We schenken graag een kop (digitale) koffie om je te leren kennen en de mogelijkheden te bespreken.

Wat wij belangrijk vinden?

Dat je nieuwsgierig bent. Dat je graag je handen uit de mouwen steekt. Dat je denkt in 'ja en' in plaats van 'maar'. Dat je graag wil bijdragen aan een duurzamere wereld. En dat je je afspraken nakomt.

En weet je wat we héél belangrijk vinden? Dat je tijd hebt om avonturen in en met de natuur te beleven. En Spriet-activiteiten uit te testen natuurlijk!


Werken: Kom jij het team van Spriet versterken?

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.