Werken bij

Werken bij Spriet

Wij zijn een vrolijke impact start-up uit Den Haag. Je vindt ons kantoor in het SoZa gebouw, tegenover station Laan van NOI in Den Haag. 

We zijn er voor de kleine en grote fans van de natuur.
We willen ouders en leraren ondersteunen en het voor hen zo makkelijk mogelijk maken om meer natuur met kinderen te beleven.
Want wetenschappelijk onderzoek bewijst: Als kinderen vaker ervaren hoe leuk en bijzonder de natuur is, voelen ze zich niet alleen beter, maar gaan ze er ook meer om geven en er later beter voor zorgen.

We verstuurden al meer dan 10.000 natuuractiviteiten door heel Nederland en België en ook liggen onze producten in steeds meer winkels. Maar de ambities zijn groot en we barsten van de ideeën om nog meer wonderlijke natuur naar kinderen te brengen.

Zie jij jezelf hier werken?

We zijn een klein, informeel team. We hebben allemaal een groen hart en we zijn heel ambitieus als het op een duurzamere wereld aankomt!

Onze BHAG (big hairy audacious goal) is dat het net zo vanzelfsprekend en makkelijk is om natuur te beleven, als het starten van een filmpje op de iPad.

Vacatures van Spriet

👉🏼 Vacature meewerkstage Marketing Communicatie (vanaf aug/sept)

Ben je op zoek naar een meewerk stage of afstudeerstage plek? We hebben ook opdrachten die in een aantal maanden afgerond kunnen worden. Dus stuur vooral een mail!

Open sollicitatie - Zie je op dit moment geen passende vacature, maar ben je wel enthousiast? Laat het ons weten en stuur een open sollicitatie. We schenken graag een kop (digitale) koffie om je te leren kennen en de mogelijkheden te bespreken.

Wat wij belangrijk vinden?

Dat je nieuwsgierig bent. Dat je graag je handen uit de mouwen steekt. Dat je denkt in 'ja en' in plaats van 'maar'. Dat je graag wil bijdragen aan een duurzamere wereld. En dat je je afspraken nakomt.

En weet je wat we héél belangrijk vinden? Dat je tijd hebt om avonturen in en met de natuur te beleven. En Spriet-activiteiten uit te testen natuurlijk!


Werken: Kom jij het team van Spriet versterken?

Neem contact met ons op

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Belang van groene activiteiten neemt toe
Omdat uw team het belangrijk vindt, of omdat uw school wil voldoen aan groeiende behoefte van ouders.
Werkdruk is hoog
Natuuronderwijs kan best gedoe zijn en er is eigenlijk weinig tijd voor, naast alle andere taken. Dat is jammer!
Wij ontzorgen u
Alle materialen en instructies worden door ons voorbereid. U kan het doen op een moment dat het uitkomt.