Werken bij

Word je blij van de wonderlijke natuur? 
En wil je ons helpen in onze missie om het voor ouders zo makkelijk en leuk mogelijk te maken om dit met hun kinderen te beleven? 

Dan zijn we benieuwd naar jouw verhaal!

Dankzij blije ouders (en ooms, tantes, opa's, oma's en buren) groeit onze bekendheid elke maand. Daarbij barsten we van de ideeën om nog meer wonderlijke natuur naar families te brengen. Dat betekent dat we op zoek zijn naar versterking van ons team om onze missie nog beter uit te kunnen voeren.

Wat wij belangrijk vinden?

Dat je nieuwsgierig bent. Dat je graag je handen uit de mouwen steekt. Dat je denkt in 'ja en' in plaats van 'maar'. Dat je graag wil bijdragen aan een duurzamere wereld. En dat je je afspraken nakomt.

En weet je wat we héél belangrijk vinden? Dat je tijd hebt om avonturen in en met de natuur te beleven. En Spriet-activiteiten uit te testen natuurlijk!

Vacatures

Meeloopstage marketing/ communicatie - optimaliseren van de customer journey. Lees meer hier.

Open sollicitatie - Zie je op dit moment geen passende vacature, maar ben je wel enthousiast? Laat het ons weten en stuur een open sollicitatie. We schenken graag een kop (digitale) koffie om je te leren kennen en de mogelijkheden te bespreken.


Werken: Kom jij het team van Spriet versterken?

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.