Spriet blog inspiratie en tips

De herfst is dé tijd van het jaar om bollen in de grond te stoppen. Ook voor knoflook! In deze blog delen we wat je nodig hebt om een knoflook te kweken, wat je (wanneer) moet doen en hoe je je kans op succes vergroot. Ook delen we tips om hier met kinderen een succes van te maken.
Meer lezen
Ook in de herfst is er veel leven in jouw tuin of op jouw balkon. En de natuur kan juist in deze tijd van het jaar wel wat aandacht gebruiken. Dus we delen drie dilemma's met je. Natuurlijk geven we ook concrete tips. Herfstbladeren - opruimen of niet? Zaaien - in de lente of in de herfst? Vogels - voeren of niet?
Meer lezen
Je wil met je zoon of dochter een moestuin beginnen. Je kinderen meer leren over de natuur, groene vingers trainen. Om te leren waar eten vandaan komt. Wat je reden ook is: Geweldig! Wij delen 5 tips om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Hierna kan je meteen van start.
Meer lezen
Niets is zo wonderlijk als het kweken van een nieuw leven. Al helemaal als dat uit een etensrest komt. Hoe leuk is het om een avocadoplant te kweken! Is het moeilijk? Nee. Met onderstaande 7 stappen moet het lukken. 'Maar ik...
Meer lezen