Spriet blog inspiratie en tips

Je weet misschien al lang dat meer natuur in je dag en frisse lucht goed zijn voor de gezondheid van je kinderen. En jezelf. Maar hoe pak je dit aan? Waarom zouden je kinderen gaan buitenspelen? Hoe maak je het leuk om de natuur in te gaan? En hoe maak je van buitenspelen een gewoonte? Wij geven je 7 tips. Bij ons werken ze. Bij jou ook?

Meer lezen
Wat is de oorsprong van oud en nieuw? Waarom vieren wij dit tussen 31 december en 1 januari, en wat heeft de natuur hiermee te maken? En de zon en de maan? Wij zochten het voor je uit. Als je met je familie meer met de natuur wil leven is het heel leuk om dit met je kinderen te bespreken. Wat vinden zij een goede datum? Is het tijd voor een kalenderhervorming?
Meer lezen
‘Dit is een zomervakantie, maar dan in de winter.’ Herkenbaar? We zitten weer thuis. Een paar weken. Wil je voorkomen dat je kids de hele dag kerstfilms kijken of achter de iPad zitten? Maar weet jij even niet meer waar je het allemaal moet zoeken? We hebben een paar leuke, verschillende activiteiten voor je verzameld!
Meer lezen