Spriet blog inspiratie en tips

Slakken zijn hele wonderlijke dieren (daar ben jij het natuurlijk over eens). We delen in deze blog alles over slakken en we nemen je mee in onze slakkenchallenge. Wil je je slakken kennis naar een expert level brengen? Ga dan samen met je kind in 3 weken slakken spotten. Maar niet gewoon ‘zoek een slak’. We gaan op zoek naar specifieke dingen. En: Superleuk: na het doen van de 3 challenges kun jij je slakkenexpert diploma downloaden. 
Meer lezen
De herfst is dé tijd van het jaar om bollen in de grond te stoppen. Ook voor knoflook! In deze blog delen we wat je nodig hebt om een knoflook te kweken, wat je (wanneer) moet doen en hoe je je kans op succes vergroot. Ook delen we tips om hier met kinderen een succes van te maken.
Meer lezen
Ook in de herfst is er veel leven in jouw tuin of op jouw balkon. En de natuur kan juist in deze tijd van het jaar wel wat aandacht gebruiken. Dus we delen drie dilemma's met je. Natuurlijk geven we ook concrete tips. Herfstbladeren - opruimen of niet? Zaaien - in de lente of in de herfst? Vogels - voeren of niet?
Meer lezen